In de schijnwerpers: Microsoft Most Valuable Professional Tim Deschryver

In de schijnwerpers: Microsoft Most Valuable Professional Tim Deschryver

Onze klanten van de beste IT-dienstverlening voorzien, daarvoor geven we dag in dag uit het beste van onszelf bij dotNET Lab. Zo ook collega Tim Deschryver! Onze innovatieve programmeur maakt front-end het verschil en dat is ook Microsoft en de developers community niet ontgaan …

Genomineerd door collega-ontwikkelaars...

Sinds januari 2022 aan boord en nu al niet meer weg te denken uit ons team. Front-end developer Tim Deschryver draagt de titel van Microsoft Most Valuable Professional in het domein Developer Technologies. Als dotNET Lab zijn we ontzettend trots op onze collega, want de benoemingen zijn op dat vlak zijn schaars. Tim is één van de twaalf Belgische MVP’s in die categorie. Terwijl ons land, over de diverse specialisaties heen, slechts 59 MVP’s telt.

"Some quick example text to build on the testimonial text and make up the bulk of the testimonial content."

Image link

... benoemd door Microsoft

De toegestuurde nominaties worden vervolgens aan een uitvoerige controle door Microsoft onderworpen. Tim doorstond de procedure met glans en mag zich sinds vorige zomer Microsoft Most Valuable Professional noemen.

“Ik heb geen examen moeten afleggen, maar er werd wel gevraagd naar mijn referenties en realisaties. Niet moeilijk, aangezien ik me 200 % smijt in de open-source community. Na een positieve evaluatie ontving ik de titel. Heel trots was ik! Maar die is slechts een jaar geldig. Ik heb het geluk nu opnieuw genomineerd te zijn. Tot maart mocht ik mijn inzet aantonen met blogs, projecten ... Nu loopt de screeningsperiode en binnenkort weet ik of ik mij voor het tweede jaar op rij Most Valuable Professional mag noemen, onder goedkeurend oog van Microsoft. Spannend …”

Onze klanten en collega’s genieten mee van de oeverloze designknowhow die Tim te bieden heeft. Geen verrassing dus dat we hem vroegen om domeinspecialist te worden voor all things front-end related.

“Ik dacht dat ik bij het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek (FWO) mijn dagen zou vullen met programmeren, programmeren, programmeren. Wat blijkt? Ik zet zowel development als people skills in. Fijn werken, want ik houd ervan anderen gericht verder te helpen. Dat viel Ive op en hij stelde me voor om binnen dotNET Lab domeinspecialist front-end te worden. Als expert houd ik de evoluties voor dat domein in de gaten, terwijl ik voor de collega’s het centraal aanspreekpunt ben dat alle designgerelateerde vragen beantwoord. Een rol die me op het lijf geschreven is!”

Wil je ook samenwerken met toppers?

Ook IT-consultant worden bij een firma die aandacht heeft voor uw hard en soft skills? Of als bedrijf uw IT-infrastructuur laten versterken door een consultant die de laatste Microsoft-technieken in de vingers heeft?