Over ons

Onze ‘consider it done’ projectaanpak, het ‘empathische vakmanschap’ van ons team en onze toewijding tot ‘inzichtelijke implementatie’ voor onze klanten zijn onze kernbeloften. Benieuwd hoe onze toezeggingen uw bedrijf, team en kennisniveau kunnen verheffen? Ontdek wat dotNET lab voor u kan betekenen.

Image link

'Consider it done' projectaanpak

Onze ongeëvenaarde technische expertise staat centraal in elk project dat we aanpakken. We duiken diep in uw bedrijfsvoering en combineren technische vaardigheden met inzicht, wat zorgt voor oplossingen die niet alleen foutloos werken maar ook echte waarde toevoegen. Ons doel is om te overtreffen, niet alleen te voldoen.

We creëren oplossingen op maat, precies afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Dankzij onze inbreng heb je geen zorgen.

Empathisch vakmanschap

Onze technische experts gaan verder dan alleen bekwaamheid in Microsoft-technologieën. In plaats van simpelweg oplossingen te bieden, dompelen ze zich actief onder in de wereld van onze klanten. Hierdoor kunnen zij uw bedrijfsvoering, bedrijfsprioriteiten, teamdoelstellingen en de nuances van elk project diepgaand begrijpen. Met deze inzichten vormen zij oplossingen die specifiek zijn afgestemd om optimale waarde te leveren.De filosofie van “Eerst begrijpen, dan begrepen worden” is niet zomaar een mantra – het vormt het fundament van onze langdurige relaties, zowel met klanten als met medewerkers.

Image link
techorama

Inzichtelijke implementatie

We voeren niet alleen geavanceerde technische oplossingen uit; we lichten ze toe. Hoewel onze oplossingen vaak gebruik maken van vooruitstrevende en complexe technologieën, geloven we dat ware succes wordt bereikt wanneer uw team vol vertrouwen kan navigeren, aanpassen en voortbouwen op wat we hebben gevestigd. Onze inzet gaat verder dan louter uitvoering; het gaat over het opleiden van uw technisch personeel over de fijnere details, de ‘waaroms’, en de ‘hoe’s’.
Door onze kennis over te dragen, zorgen we ervoor dat de waarde van onze oplossingen blijft bestaan, zich ontwikkelt en aanpast lang nadat onze directe betrokkenheid eindigt.

Deze filosofie van begrip en continuïteit bevorderen in uw team is wat we bedoelen met “Inzichtelijke Implementatie”.

Team

Onze kennis en onze kracht zit in onze mensen.
Daarover zijn we het eens! Fier zijn we op onze experts, trainers en coaches van dotNET Lab. Ze spreken vlot Teams, PowerApps, Azure, .NET, Angular, … en al dat raars. Maar, wij Microsoft en development-specialisten begrijpen elkaar. Soms een beetje geeky, maar altijd scherp. Wij houden van stabiliteit, maar denken graag 3 stappen vooruit. Hoe wij bedrijven nog beter kunnen ondersteunen? Wij liggen er wakker van!

Image link
Ive Verstappen

dotNET lab / academy

Jos Verstappen

dotNET lab

Bjorn Ruysen

dotNET lab

Daan Geudens

dotNET lab

Tom Peeters

dotNET academy

Onze geschiedenis

2000 / Bitconsult

Oprichting BIT IT Consultancy (Bitconsult vanaf 2013)

2011 / dotNET academy

Oprichting dotNET academy

2016 / IT4IT Services

Oprichting IT4IT Services

2020 / dotNET Lab

Bitconsult & IT4IT Services bundelen hun krachten onder de naam dotNET lab

Meer weten over onze diensten?

Contacteer de domeinexpert voor concreet advies over technologie, strategie en opleidingen.
De deur van ons kantoor staat altijd open.